Selfcare Mooimentjes

Welkom op deze pagina waar ik een verzameling van mooie en heerlijke producten hebben samengesteld die je helpen om meer tijd voor jezelf te nemen. Het dagelijks leven vraagt veel van ons,  en ik geloof er sterk in dat selfcare belangrijk is om te helpen ontspannen, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. 

Selfcare betekent ook bewust te leren voelen wat je lijf nodig heeft. Waar zitten er blokkades en waar mag ik extra aandacht en liefde aan geven. Het assortiment selfcare producten dat ik aanbied is divers en biedt voor ieder wat wils. Graag nodig ik jou uit om hieronder een selfcare Mooimentje voor jezelf uit te kiezen. Want je bent het waard en verdient het. 

Een aantal producten in deze collectie zijn handgemaakt door mezelf. Hier ben ik heel trots op. Houdt er rekening mee dat ik voor de handgemaakte producten een levertijd hanteer van ongeveer 2 weken.

‘Ik luister naar het fluisteren van mijn lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen. 

 

Voor een fijn Mooimentje voor je huid. Stimuleert de aanmaak van collageen.

Om jou inzicht te geven in dagelijkse vraagstukken. 

Geeft extra kracht en ondersteuning aan jou yoga poses. 

Geef jezelf extra liefde en warmte op momenten dat je het nodig hebt. Kies snel jou favoriete kleur of print.
– Handgemaakt –

Heerlijk kussentje voor op de ogen of handen voor een fijne diepe ontspanning.
-Handgemaakt-

Ervaar de kracht van 100% pure olie met kruiden en bloemen. 
– Handgemaakt-

Verstuif de spray rondom jezelf, in een ruimte, op je yogamat of je kussen. Een geur werkt direct in op je zenuwstelsel en je welzijn. 

Met onze shea butter keer je terug naar de basis. 1 potje bomvol verzorgende en helende oliën, zoals vitamine A, E en F. Zo puur dat je het zelfs zou kunnen eten.

Haarverzroging

De shampoo en conditioner bars van Earth Elements worden met liefde gemaakt.  Ze zijn 100% natuurlijk en vegan. 

De shower bars en scrub bars van Earth Elements zijn vaste zeepblokken voor onder
de douche of voor bij de wastafel. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, die de huid verzorgen en niet uitdrogen.

Zao Make-up zet zich in om producten aan te bieden met samenstellingen waarvan 100% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is.

Deze wrijfsteen helpt jou systeem tot rust te komen. Er is een speciaal kuiltje waar je met je duim overheen kunt wrijven op stressvolle momenten. Een soort stressbal maar dan anders.