Les Gavot de Provence

De ingrediënten voor Les Gavot zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten, en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. De hele lijn is gebaseerd op plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden etherische oliën gebruikt en puur natuurlijk grapefruitextract. 

Les Gavot is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’ het is natuurlijk. Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat die jouw huid echt verzorgen.  

Gun jouw huid pure verzorging van de natuur zelf. 

 

Zao essence of nature

Alle producten van Zao zijn biologisch gecertificeerd, dierproefvrij, navulbaar en hebben een duurzame verpakking. Hierbij wordt gedacht aan mens, dier, natuur en milieu. 

De ingrediënten zijn uitsluitend samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige oliën, wassen, plantenextracten (bamboe, sheabutter, abrikozenpitolie mais etc…), zonder de toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen of geurstoffen. 

De kleuren die deel uitmaken van het assortiment zijn uitsluitend verkregen uit natuurlijke pigmenten (mineralen en planten).