Netwerkbijeenkomst

Afgelopen week had ik mijn allereerste netwerkbijeenkomst. Een bijeenkomst met 50 andere ondernemers inclusief diner. OMG wat vond ik dit spannend zeg. Het begon om 17:30 uur. Maar ik werk tot 17:00 uur dus dat ging ik niet redden. Dit was geen probleem en ik mocht later aansluiten. Ik had gezegd dat ik er dan rond 18:00 uur zou zijn. Natuurlijk liep alles weer anders dan gepland en kwam ik pas 18:20 uur aan op de locatie. Overigens een prachtige locatie. De Wolfsberg in Groesbeek. Gelukkig liep de planning daar ook iets uit.

Bedrijfje

Dus ik kon aanschuiven aan tafel waar ik me heb voorgesteld aan mijn tafelgenoten. Een beetje ongemakkelijk en onzeker deed ik mijn verhaal. Ik noemde Mooimentje mijn bedrijfje. Waarop een andere vrouwelijke onderneemster zei… noem jij jouw bedrijf nou een bedrijfje?? Uhmmm ja…. niet doen zei ze.. je bent super goed bezig en jij hebt jouw eigen bedrijf. Maak je niet kleiner dan je bent. Jij mag er zijn. Super waardevol vond ik dat.

Borrel en avondprogramma

Na het diner is er nog een borrel en avondprogramma. Christel (organisatie) heeft dit heel leuk gedaan. Zij kent iedereen die er was maar wij kenden elkaar niet. We hebben allemaal een kleur gekregen en met die kleur ga je op zoek naar andere ondernemers met dezelfde kleur. Zij heeft ondernemers gekoppeld met een bepaalde match. En wij mochten ontdekken wat onze match was. Ik kwam aan tafel met 3 andere ondernemers. Wij kwamen er al snel achter wat onze match was. Spiritualiteit, verbinding, natuur, planten, kruiden en natuurlijk ook edelstenen en kristallen. Wij hebben nog een tijdje gepraat over onze passies, ieder op ons eigen gebied. Dit was ook weer heel leerzaam en fijn.

Kleine blunder

Tijdens deze avond heb ik regelmatig de vraag gekregen of ik een visitekaartje had?? Uhm… nee die heb ik niet bij. OEPS… ook weer een leermomentje. Neem je visitekaartjes mee naar een netwerkbijeenkomst.

Klik op de volgende link voor prachtige edelstenen: https://mooimentje.nl/product-categorie/edelstenen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *