Welness Mooimentje

Een volledige lichaamsmassage; pure ontspanning en verwennerij. Laat jezelf onderdompelen in kleur, geur en aromatherapie. Goed voor lichaam en geest. 

Tijdens deze massage maak ik ook gebruik van edelstenen en ontspanningskussentjes. 

 
  60 Minuten | € 58.50
  + Geurritueel
  + Gehele achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd
  + Ook de voorzijde van je lichaam wordt gemasseerd ( voeten, benen, armen en handen)
  + Inclusief gezichts-en hoofdhuidmassage
  + Glaasje water, kopje koffie of thee

Ik richt mij op dit moment alleen op massages voor vrouwen.

Dit doet een ontspanningsmassage voor jou

Een ontspanningsmassage is genieten op z’n puurst. Het is een heerlijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Veel meer. Het maakt je spieren soepel, het verlicht stress en spanning én het zuivert je lichaam. Door de volle aanraking, verschillende technieken en aandacht brengt deze massage jou en je lichaam in een ontspannen staat. De natuurlijke, geurende oliën voelen heerlijk op de huid en maken het voor jou nog makkelijker om echt te ontspannen.

Het mooie is, wanneer je je lichaam regelmatig een ontspanningsmassage gunt, merk je dat je lichaam je veel teruggeeft. Je immuunsysteem versterkt, je wordt soepeler, stress vermindert, je bent fitter en je krijgt meer energie. Zo zijn er meer voordelen en effecten die een ontspanningmassage jou direct én op langere termijn geeft. Wees lief voor je lichaam en ontdek de kracht van een ontspanningsmassage.