Me time

Wat goed dat je ervoor gekozen hebt om op de ME TIME te klikken. Want hoe vaak vergeten wij om goed voor onszelf te zorgen? We willen alle ballen altijd maar hoog houden en iedereen tevreden stellen. We stellen hoge eisen aan onszelf. We gaan daarmee helemaal voorbij aan onze essentie en verliezen onze eigen vrouwelijke POWER. Tijd voor jezelf nemen is NIET egoïstisch maar juist heel krachtig. Wees LIEF voor jezelf en gun jezelf dat Mooimentje. 

Bij Mooimentje kun je terecht voor diverse ME TIME momentjes. Ik bied verschillende diep ontspannende en helende behandelingen aan. Ik werk daarmee met de prachtige producten van Altearah. De producten zijn ook verkrijgbaar in de cadeaushop. Leuk om te geven of te krijgen. 

Aromatherapie, Chromotherapie, Geurtherapie

ALTEARAH bio heeft een verzorgingsmethode op maat ontwikkeld, die gebaseerd is op de voordelen van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie. De gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën, zijn verkrijgbaar in 14 kleurrijke emoties, voor 14 zeer actieve en inspirerende behandelingen voor lichaam en geest.

 

Aromatherapie
Aromatherapie is het gebruik van etherische oliën met een therapeutisch doel. Elke olie heeft zijn eigen unieke werking en weldadige eigenschappen en kan op veel manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld door op de huid aan te brengen, te verstuiven, in een massage, door te ruiken…

De ALTEARAH Bio producten zijn vervaardigd op basis van biologische etherische oliën. Dat betekent dat de etherische oliën niet worden veranderd, niet door de teeltmethode en niet door de extractiemethode.

 

Chromotherapie

Chromotherapie is een verzorgingsmethode die gebaseerd is op het gebruik van kleuren.
Het is een werkwijze om bepaalde fysieke en emotionele stoornissen in balans te brengen door het gebruik van kleuren. Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die altijd zintuiglijk is. Zij heeft een directe invloed op de geest en het lichaam.

Elke kleur is een uitgangspunt voor de samenstelling van de producten. Niet alleen in de olfactorische (geur) samenstelling, maar ook voor de combinatie van de etherische oliën die de fysiologische en psychologische voordelen geven.

 

Olfactotherapie / geurtherapie

Olfactotherapie is een behandelingsmethode die gebruik maakt van de geuren en trillingen van etherische oliën.
Dankzij de Parfums de Soin kun je genieten van de voordelen van etherische oliën door ze te ruiken. Het zijn natuurlijke en actieve parfums!

ALTEARAH Bio is een gebruiksklaar assortiment cosmeticaproducten. Het is een eenvoudig, duidelijk en speels antwoord op ons dagelijks verlangen naar wellness, schoonheid en een goed humeur!


ALTEARAH heeft het gebruik van
aromatherapie en chromotherapie samengebracht in 14 kant-en-klare synergiën van etherische oliën. Elke synergie vertegenwoordigt een unieke kleur en voorziet in een behoefte van emotioneel welzijn.

– Producten bestellen kan hier: https://mooimentje.nl/product-categorie/me-time/
– Meer informatie over de behandelingen: https://mooimentje.nl/altearah-bio-behandelingen/

Eén kleur, één emotie: Een unieke benadering, behandeling en verzorging van lichaam en geest.