Kids

Mijn kinderen zijn mij alles. En zo geldt dat volgens mij voor iedereen wel. Je wilt altijd het beste voor je kinderen. Soms betekent dat lief zijn, soms duidelijk en streng, soms een knuffel, soms een duw maar vooral heeeeel veel liefde en warmte. Er is geen kant en klare gebruiksaanwijzing en ieder kind heeft andere en eigen behoeftes. En die behoeftes starten al vanaf dat ze geboren zijn. 

Ik kan mij nog herinneren dat het voor mij als kersverse moeder echt een zoektocht was naar de juiste balans. Vooral bij de eerste. Bij de tweede stond ik er al heel anders en veel relaxter in. Waar het bij de eerste niet gelukt is om borstvoeding te geven ging dat bij de tweede wel heel goed. Maar waar je ook voor kiest in mijn ogen kies jij wat het beste is voor jou en jou kindje. Een blije moeder is een blij kindje. Dat vertelde mijn kraamhulp destijds toen ik uiteindelijk besloten had om met borstvoeding te stoppen. Het gaf mij zoveel stress en dat bracht ik over op mijn kindje. Het werkte gewoon niet. En het was de beste beslissing ooit. Inmiddels zijn ze al 9 jaar (meisje Yara) en 6 jaar (jongen Milas).

Ook in de zoektocht naar fijne speentjes, flesjes, slabbers, doekjes, slaapzakjes etc.. was er zoveel aanbod dat ik soms door de bomen het bos niet meer zag. Ik heb super veel aankopen gedaan die achteraf een flop bleken te zijn. Zoveel weggegooid geld. Echt zonde.. Wat ik wel gemerkt heb nu we jaren verder zijn, is dat het aanbod aan fijne producten een stuk groter is dan destijds. 

Heel veel mooie duurzame merken heb ik inmiddels ontdekt. Wij zijn compleet maar als ik al die mooie merken zie dan krijg ik daar toch een fijn gevoel van. En dan niet voor een eigen kindje maar wel om bijvoorbeeld als (kraam)cadeau te geven aan mijn neefjes, nichtjes of andere lieve kindjes.

Op dit moment ga ik de mooie producten van Frigg en Mushie verkopen in mijn shop. Frigg is een Deens merk van fopspenen. Deze zijn in allemaal verschillende warme kleuren en Scandinavisch designs te verkrijgen. Mushie is een Amerikaans merk maar de producten worden in Denemarken gemaakt. Beiden merken sluiten naadloos op elkaar aan en duurzaamheid en veiligheid staan hoog in het vaandel. 

Ik start nu met een klein assortiment maar ga in de toekomst zeker uitbreiden. 
Neem snel een kijkje in de shop. https://mooimentje.nl/product-categorie/kids

Mushie speelgoed
Frigg
Frigg moon speentjes