Welkom op de pagina met de handgemaakte mooimentjes. Deze Mooimentjes worden handgemaakt door mij of andere ondernemers met een passie voor creativiteit. 

Je vindt hier de leukste en mooiste cadeau’s om te geven of te krijgen. De handgemaakte mooimentjes die ik zelf maak zijn allemaal gemaakt met edelstenen erin verwerkt. Dit maakt het een heel persoonlijk cadeau. Ik maak ook items op maat. Mocht je daar interesse in hebben, dan kun je altijd even contact met mij opnemen https://mooimentje.nl/contact/Samen gaan we dan kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Houdt er bij bestellingen op maat rekening mee, dat de levertijd langer is. 

Naast mijn eigen handgemaakte items verkoop ik ook items die door andere ondernemers gemaakt worden. De vintage banden voor aan de tas, telefoon of camera worden gemaakt door Temple of Treasures. De gehaakte slofjes worden gemaakt door Carine. De prachtige kaarten voor de collectie VERBINDING zijn ontworpen door Malou. Ik ben super trots en blij met deze mooie samenwerkingen. Ik geloof er namelijk echt in dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. 

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe Mooimentjes. We maken van alles niet teveel voorraad. Het kan dus zijn dat jouw favoriete Mooimentje niet op voorraad is. Maar als ze op de site staan, betekend dit wel dat we ze nog kunnen maken. Houdt dan rekening met een levertijd van ongeveer 14 dagen. Vaak gaat dit sneller maar ik wil mezelf en anderen geen druk opleggen. Wij doen niet mee aan de snelle maatschappij. Wij maken onze producten met veel liefde en dat kost nu eenmaal wat meer tijd. En ze zijn het wachten waard.