Welkom op de pagina met de handgemaakte mooimentjes. Deze Mooimentjes worden handgemaakt door mij of andere ondernemers met een passie voor creativiteit. 

Je vindt hier de leukste en mooiste cadeau’s om te geven of te krijgen. De handgemaakte mooimentjes die ik  maak zijn allemaal gemaakt met edelstenen erin verwerkt. Dit maakt het een heel persoonlijk cadeau. Ik maak ook items op maat. Mocht je daar interesse in hebben, dan kun je altijd even contact met mij opnemen https://mooimentje.nl/contact/Samen gaan we dan kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Houdt er bij bestellingen op maat rekening mee, dat de levertijd langer is.  

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe Mooimentjes. Ik maak van alles niet teveel voorraad. Het kan dus zijn dat jouw favoriete Mooimentje niet op voorraad is. Maar als ze op de site staan, betekend dit wel dat ik ze nog kan maken. Houdt dan rekening met een levertijd van ongeveer 14 dagen. Vaak gaat dit sneller maar ik wil mezelf geen druk opleggen. Ik doe niet mee aan de snelle maatschappij. Ik maak alles met veel liefde en dat kost nu eenmaal wat meer tijd. En ze zijn het wachten waard. Mocht je toch iets met spoed nodig hebben, dan mag je me altijd een berichtje sturen en kunnen we kijken wat er mogelijk is. 

Geef jezelf extra liefde en warmte op momenten dat je het nodig hebt. Kies snel jou favoriete kleur of print.

Heerlijk kussentje voor op de ogen of handen voor een fijne diepe ontspanning.

De decoratie hanger maakt van iedere ruimte een bijzonder plekje. Het is een mooie eyecatcher met fijne energie. 

Een regenboogkristal als decoratiehanger brengt de magie in huis. De levensenergie – of Chi – in de ruimte wordt verhoogd en verfijnd.

Bijzonder en waardevol potje met door mij gekozen edelsteentjes die passen bij een bepaald thema of intentie. 

De levensboom staat voor groei en ontwikkeling. Kom in je kracht te staan, net als een sterk gewortelde boom. Verkrijgbaar in meerdere edelsteen soorten.

Prachtige kaarten met een betekenis. Eigen ontwerp. Verkrijgbaar in 4 verschillende thema’s. Kijk snel welke jouw favoriet is. 

Waardevol cadeau om te geven of te krijgen. Verkrijgbaar in 4 verschillende thema’s. Kijk snel welke jouw favoriet is. 

Een collectie met 3 verschillende soorten producten speciaal samengesteld passend bij het sterrenbeeld.

Handgemaakte sieraden zoals armbandjes, ringen, kettingen en oorbellen. Je vindt hier ook sieradencollecties.