Goede voornemens 2023

Voornemens Mooimentje 2023

Mijn voornemens voor het jaar 2023 zijn het professionaliseren van mijn webshop, social media kanalen, nog meer handgemaakte items creëren en het organiseren van een mini event. Ik wil graag beter gevonden worden en mooiere content creëren. Ik heb inmiddels een aantal gesprekken gehad met SEO specialisten en content creators. Ik heb al vele waardevolle tips mogen ontvangen. Waarschijnlijk ga ik een aantal dingen ook uitbesteden. Hoe graag ik ook het liefst alles zelf doe, soms is het beter om het uit te besteden zodat het gelijk goed is.

Een tip die ik ook gekregen heb, is het maken van blogs. Dus hierbij mijn allereerste blog. Een blog over mijn goede voornemens voor Mooimentje in 2023.

1. Professionaliseren van de webshop

Hier ben ik zelf al een beetje mee begonnen. Het menu is aangepast, mijn logo toegevoegd en ik ben mijn teksten aan het verbeteren. Een gedeelte van de teksten ga ik uitbesteden aan een SEO specialist. Stapje voor stapje ga ik dan naar een betere vindbaarheid en verkoop in mijn webshop.

2. Goede content op mijn social media kanalen

Vandaag heb ik een gesprek gehad met een content creator. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik hiermee wil maar een beetje extra ondersteuning bij mijn social media kanalen kan ik wel gebruiken. Dit wordt dus nog vervolgd.

3. De webshop goed up to date houden

Als ik nieuwe items binnen krijg ga ik deze zo snel mogelijk fotograferen en op mijn webshop plaatsen. Zo blijven jullie altijd op de hoogte van alle nieuwe Mooimentjes.

4. Heerlijk creatief blijven en nieuwe handgemaakte items maken

In 2023 wil ik nog meer mooie handgemaakte items gaan maken. De bedoeling is dat ik kleine collecties ga maken per item. Ik kom daar in een latere blog nog op terug. Ook wil ik nog meer gaan samen werken met andere creatieve ondernemers.

5. Een mini event organiseren

Ooo wat lijkt mij dit super tof!! Een kleinschalig event in het teken van edelstenen, persoonlijke ontwikkeling, groei, verbinding, samen zijn, hapjes en drankjes, muziek en dans. Ik heb al een aantal prachtige locaties in gedachten. Ook heb ik al contact met wat ondernemers maar mocht jij nu denken hé.. dat lijkt mij ook super leuk om mijn steentje aan bij te dragen?? Stuur mij even een berichtje. Hier vind je mijn contactgegevens. https://mooimentje.nl/contact/Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *