De kracht van zelfvertrouwen

Hoe fijn is het als jij bij alle keuzes die je maakt vertrouwt op jouw eigen gevoel en intuïtie. Je niks aantrekt van wat anderen er misschien van vinden. Dat je durft volledig in je eigen kracht te staan. Zo sterk als een groot gewortelde boom in de aarde. Maar met liefde voor jezelf. 

Voor jezelf opkomen, een presentatie geven aan een grote groep, alleen op reis gaan, je vrouwelijkheid omarmen en noem maar op waar jij onzeker van wordt. In mijn eigen proces ben ik op zoek gegaan naar meer zelfvertrouwen wat betreft mijn vrouwelijkheid. Vrouwelijkheid betekend voor mij je prachtig en krachtig voelen op een liefdevolle manier.  Ik ben sexy movements gaan dansen. Heel erg buiten mijn comfortzone maar een hele goede keus. Samen met andere vrouwen omarmen wij onze vrouwelijkheid en sensualiteit. Iedere les geeft mij weer een boost zelfvertrouwen. 

Ben jij vaak onzeker en wil je graag meer in je kracht komen te staan? Kies dan voor een Mooimentje uit deze collectie. 

Zelfvertrouwen is dat je een kracht bezit, sterker dan angst en twijfel.