De kracht van liefde

Alle items in dit thema zijn handgemaakt gemaakt met edelstenen ondersteunend op het hartchakra. Je hart opent zich en hierdoor ben je in staat om liefde te ontvangen en te geven. Alles wat mag zijn in liefde, kan gedragen worden. Erg mooi om cadeau te doen aan jezelf of iemand die ondersteuning kan gebruiken bij (zelf)liefde. Want alles begint bij (zelf)liefde. Daarom staat dit thema ook als eerste in het rijtje van de 4 thema’s. In mijn eigen proces waar ik nu in zit is zelfliefde ook een erg groot thema. Ik vind het moeilijk om liefdevol te zijn naar mezelf en leg de lat enorm hoog. Ik denk dat dit voor velen van jullie heel herkenbaar is. Mocht jij je hierin herkennen gun jezelf dan een beetje zelfliefde en kies een prachtig cadeau uit onderstaande collectie. Je bent het waard.  

De items zijn met elkaar te combineren. Voor de decoratiehanger en levensboomhanger geldt een levertijd van ongeveer 2 weken. 

Want ik hou van jou, Is niet de sleutel tot de ander. Maar ik hou van mij, al klinkt het bot en slecht. Want wie van zichzelf houdt, die geeft pas echt iets kostbaars,  als hij ik hou van joutegen een ander zegt.